Tip: Gebruik een persona

Ken je dat gevoel? Ik wil nu echt mijn doelgroep bereiken met mijn FaceBook post. De likes van vrienden zijn leuk en die zorgen wel dat meer mensen het zien, maar daar verdien ik geen geld mee.

Hoe wordt je post gelezen wordt door de juiste mensen zonder heel veel te adverteren?

Het zit vaak in de benadering. Je doelgroep aanspreken met precies de juiste woorden. Maar weet jij welke woorden je moet gebruiken aan ondernemers (zelfstandig professionals) tussen de 35 en 55 jaar die nieuwe klanten willen werven om hun omzet te vergroten.  Ik vind dat wat abstract. Daarom maak ik gebruik van een persona zoals in de afbeelding . Hiermee zie ik mijn doelgroep voor mij. Als ik mijn boodschap aan mijn persona vertel vind ik het veel makkelijker de juiste woorden te vinden. Meer weten over het gebruik van persona’s en hoe je dit kunt toepassen om meer klanten te bereiken. Schrijf je dan nu in voor de wokshop contentmarketing op 1 A4