Even geduld nog, hier komt binnenkort de nieuwe website van Joyce Dost!

Joyce Dost 

docent| trainer | communicatiespecialist

‘Durf een spannend pad te volgen’

Creatief | Concreet | Compact

Je doelgroep of klant goed aanspreken, lastig? Ik leer ondernemers hoe ze hun producten overtuigend  kunnen presenteren. Klanten krijgen hierdoor een goed beeld van jouw onderneming. Je leert gebruik maken van online en offline communicatie technieken die voor jou werken. Mijn aanpak is creatief (onverwachte ideeën en invalshoeken), concreet (actieplan) en compact (liefst op 1 blaadje). Jij krijgt hierdoor meer naamsbekendheid, meer klanten en een beter verkoopresultaat.

=

Workshops / training

Wat is jouw unieke verkoopargument? Hoe communiceer je dat met de doelgroep? Tijdens workshops, trainingen en lezingen leer ik je meer over het gebruik van  marketing en communicatie. Bijvoorbeeld het schrijven van een plan of verdieping op het gebied van purpose, waardeproposities of persona’s.

=

1 op 1

De omgeving van je onderneming is steeds in beweging. Hierdoor ontstaan nieuwe kansen. Wat zijn kansen voor mij? Welke kans grijp ik?. In de 1 op 1 trajecten help ik je bij het zien van nieuwe kansen en het bepalen de strategie die het best bij jou past.

=

Educatief auteur

Voor lessen en trainingen op het gebied van economie en ondernemerschap zijn leermaterialen nodig. Voor uitgevers, instellingen en bedrijven ontwikkel ik deze materialen. Meestal vervul ik de rol van auteur voor leerteksten en opdrachten. Maar ik heb ook ervaring met het uitwerken van concepten, ontwikkelen van bouwplannen en inhoudelijke (eind)redactie.

Vragen? Neem gerust contact met me op!

 

Wil je meer informatie? Neem dan gerust per e-mail of telefonisch contact met me op of stuur een bericht via onderstaand contactformulier.

E-mail: joyce@temacom.nl

Tel.: 06 307 64 514

Den Hil 29
5845 HL  Sint Anthonis

 

13 + 15 =

× Vragen?