Een plan

Loop je al tijden met de gedachte om een marketingplan of een contentplan te maken? Dan kan ik je helpen. In 3 sessies van 1,5 tot 2 uur gaan we aan de slag met het uitwerken van je unieke verkooppunt, het beschrijven van je persona, het formuleren en concrete doelen en het formuleren en plannen van je content. Hierna heb je een concreet stappenplan waarmee je zelf aan de slag kunt.

 

In 3 x 1,5 tot 2 uur voor € 550,- ex btw

3 maanden programma

In 3 maanden tijd je onderneming een boost geven. We gaan in gesprek en onderzoeken op welke punten je verbeteringen kunt aanbrengen in je onderneming. Met behulp van het business model canvas lichten we je bedrijfsstrategie door en ondersteun ik je bij het maken van nieuwe plannen.

In 5 sessies van 1,5 uur sta jij weer op scherp.

 

€ 750,- ex btw

Jaarprogramma

Vind je het prettig om regelmatig een keer met iemand te spreken over je onderneming? Even in de spreekwoordelijke spiegel kijken. Iemand die je kritisch van feedback voorziet. Schrijf je dan in voor het jaarprogramma. Daarin hebben we eens in de maand 1,5 uur contact en kun je vragen, twijfels en ideeën voorleggen en bespreken. Ik ben een luisterend oor, ik houd je een spiegel voor en ik geef kritische feedback. Daarna kun je zelf weer verder met je ideeën.

 

12 sessies van 1,5 uur voor € 1500,- ex btw

Qredits coaching

Sinds 2020 ben ik ook Qredits coach. Op vrijwillige basis coach ik per jaar gemiddeld 2 ondernemers die klant zijn bij Qredits. Ik ondersteun ze bij het verbeteren van hun bedrijfsplan en bij de marketing en communicatie.

Inspiratie / kennismakingsgesprek

Wil je een keer sparren of ontdekken of 1 op 1 begeleiding bij jou past? Maak dan een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek van een uur.

 

× Vragen?