Dit zeggen mijn klanten!

Ontzettend veel handvaten ontvangen voor het schrijven van mijn ondernemingsplan. Ook het financieel en marketingplan ging onder de loep en zeer waardevolle feedback en tips ontvangen!

Morena Dolores (deelnemer ondernemersschool)

Ik wil daarbij vooral benoemen: Je betrokkenheid bij de deelnemers!
Jij kunt op een vrij zakelijke manier je betrokkenheid tonen bij ieder afzonderlijk. Daarbij bied je bruikbare tips en aandachtpunten. Je nodigt ons uit om onze comfortzone te verlaten in een positief en veilig klimaat waarin ieder tot zijn recht komt.
De verscheidenheid aan werkgebieden biedt jou de gelegenheid jouw expertise ten volle te benutten.
Ik heb je training met veel plezier gevolgd! Nogmaals dank voor alles.

Nynke Kraak-Hemkes (deelnemer ondernemersschool)

Ik heb Joyce leren kennen als hoofddocent tijdens een 10 weken durend programma voor startende ondernemers in onze gemeente Lingewaard. 10 weken lang heb ik alleen maar positieve reacties ontvangen van alle cursisten ondanks het toch wel pittige programma. Joyce is bij mij overgekomen als een bevlogen, betrokken, enthousiaste en motiverende docent die deze cursus, als pilot voor de gemeente, tot een succes heeft weten te maken!

Etienne Vermeulen (organisator ondernemersschool)

In samenwerking met gemeente Renkum en Qredits Microfinanciering werd speciaal voor beginnende ondernemers een avondschool georganiseerd. Docent Joyce begeleidde met raad en daad deze onervaren soms wat stuurloze beginnende groep ondernemers. Mijn ervaring met Joyce is dat zij o.a. mij wist te inspireren, te kaderen maar ook te structureren. In 10 avondsessie `s werden alle beginnende zzp’ers voorbereid om hun dromen waar te maken. Wij kregen tips hoe wij succesvol konden gaan starten en wisselde met elkaar onze ervaringen uit. Het schrijven van een ondernemingsplan, het pitchen waren enkele onderdelen wat aan bod kwam. Door de avondschool en Joyce heb ik als ondernemer meer vertrouwen in mijzelf gekregen en geloof oprecht dat mijn onderneming een groot succes gaat worden.

Peter Peltzer (deelnemer ondernemersschool)

× Vragen?